Over ons

Al meer dan 26 jaar worden onze gerechten op authentieke Indonesische wijze bereid. Als U ooit de echte Indonesische keuken geproefd heeft, weet U dat er alleen met verse producten gewerkt wordt en dat ieder gerecht erg bewerkelijk is. Toch draaien ze bij Klein Java de hand er niet voor om.
”Zoals Oma ‘t zou maken” kunnen wij beweren, want alle receptuur en keuken geheimen is door ons moeder aan ons doorgegeven. Voor ons moeder was koken haar lust en leven, thuis als hobby kookte ze voor familie en vrienden maar gauw werd haar keukentje te klein.

In 1991 was ‘t dan zover, aan de Haagdijk in Breda kwam een pand vrij en Klein Java werd op 29-11-1991 geboren. Langzamerhand is haar hobby uitgegroeid tot een volwaardig onderneming die zowel ‘n Eethuis afhaal-bezorg en cateringservice omvat.

Klein Java is een familiebedrijf waarvan de leden en medewerkers één ding gemeen hebben en dat is……… lekker eten!
Tegen deze achtergrond moet U ons bedrijf dan ook plaatsen. Hoofdzaak is dat wij anderen mee kunnen laten genieten van datgene wat wij zelf graag eten. Uiteraard wordt hier Javaans gekookt, wel Midden Javaans te verstaan met enkele gerechten uit West- en Oost Java.
Er wordt geen rekening gehouden met het Nederlandse smaakpatroon. Als er ergens “pittig” op de kaart staat, is dat dus ook Indonesisch “pittig”. Door deze authentieke kookstijl kan Klein Java rekenen op gasten die Indonesië kennen, er geweest zijn of er zelfs geboren zijn.

Wij wensen U smakelijk eten / Selamat Makan!

Online bestellen

Heeft u even geen zin om de keuken in te duiken? Dat kan. Wij bieden diverse maaltijden en rijsttafels aan als u even geen tijd of zin heeft om te koken. U bent slechts een paar stappen verwijderd om een online bestelling te doen.

Selamat Makan!