Over ons 2019-04-11T17:01:37+02:00

Over ons

Al meer da 26 jaar worden onze gerechten op authentieke Indonesische wijze bereid. En als U ooit de echte Indonesische keuken geproefd heeft,weet U dat er alleen met verse producten gewerkt wordt en dat ieder gerecht erg bewerkelijk is. Toch draaien ze bij Klein Java de hand er niet voor om.
Zoals Oma ‘t zou maken is niet voor niets dat wij dit kunnen beweren,want alle receptuur en keuken geheimen is door ons moeder aan ons doorgegeven. Voor ons moeder was koken haar lust en leven begonnen thuis als hobby kookte ze familie en vrienden,maar gauw werd haar keukentje te klein.

In 1991 was ‘t dan zover, aan de Haagdijk in Breda kwam ‘n pand vrij en Klein Java werd op 29-11-1991 geboren. Langzamerhand is haar hobby uitgegroeid tot ‘n volwaardig onderneming die zowel ‘n Eethuis afhaal-bezorg en cateringservice omvat.

Klein Java is ‘n familiebedrijf waarvan de leden en medewerkers één ding gemeen hebben en dat is……………………lekker eten!
Tegen deze achtergrond moet U ons bedrijf dan ook plaatsen. Hoofdzaak is dat wij anderen mee kunnen laten genieten van datgene wat wij zelf graag eten. Uiteraard wordt hier Javaans gekookt en wel Midden Javaans wel te verstaan met enkele gerechten uit West-en Oost Java.
Er wordt geen rekening gehouden met ‘t Nederlandse smaakpatroon. Als er iets “heet” op de kaart staat,is dat dus ook Indonesisch “heet”. Door deze authentieke kookstijl kan Klein Java rekenen op gasten die Indonesië kennen,er geweest zijn of er zelfs geboren zijn.

Wij wensen U smakelijk eten / Selamat Makan

Reserveren

Helaas kunnen wij niet altijd een plaats garanderen vanwege de onvoorspelbare drukte in ons eethuisje. Daarom raden wij het u aan om tijdig een tafel te reserveren. U kunt snel en gemakkelijk reserveren via de onderste knop.

Hopelijk tot snel!

Reserveren

Online bestellen

Heeft u even geen zin om de keuken in te duiken? Dat kan. Wij bieden diverse maaltijden en rijsttafels aan als u even geen tijd of zin heeft om te koken. U bent slechts een paar stappen verwijderd om een online bestelling te doen.

Selamat Makan!

Bestellen

Wij zijn iedere dinsdag gesloten, vanaf morgen kunt u weer bestellen!